Turvallisuus ja saavutettavuus

Elokuvateatteri Davvenástissa huomioidaan asiakasturvallisuus, jotta elokuviin on turvallista tulla. Suosittelemme asiakkaitamme seuraamaan ja noudattamaan THL:n yleisiä ohjeita sekä Utsjoen kunnan tiedotusta. Tärkeää on, että oireisena ei tulla elokuviin.

Saapuminen elokuvateatteri Davvenástiin

Elokuvateatteri Davvenásti sijaitsee osoitteessa Utsjoentie 46 C. Elokuvateatterin parkkipaikat ovat yhteiset kirjaston kanssa ja sijaitsevat vanhan koulurakennuksen yhteydessä.  Teatterin sisäänkäynti on eteläisen Áilegas-talon pohjoispuolella. Sisäänkäynnin yhteyteen rakennetaan luiska vuonna 2022.

Elokuvanäytösten lipunmyynti aukeaa noin puoli tuntia ennen näytöstä, jolla pyritään välttämään myös ruuhkatilanteiden syntymistä. Aulassa on hygieniaopasteita suomeksi ja pohjoissaameksi muistuttamassa kaikkia 1-2 metrin turvavälistä sekä käsi- ja yskimishygieniasta.

Asiakaspaikat

Elokuvateatteri Davvenástissa on 30 asiakaspaikkaa. Paikat on numeroitu.

Lipunmyynti

Elokuvateatterillamme on käytössä sähköinen lipunmyyntijärjestelmä.

Suosittelemme lippujen ostamista ensisijaisesti netistä, jolloin vältetään lipunmyynnin ruuhkat.

Lippuja saa varattua myös kirjastosta kirjaston aukioloaikoina. Elokuvateatterin lippukassa aukeaa puoli tuntia ennen näytöstä. Sähköisessä lipunmyyntijärjestelmässä on käytössä yleisimmät maksutavat. Lippukassalla suosimme korttimaksuja, mutta myös käteinen käy. 

Yleinen hygienia

Elokuviin ei saa tulla sairaana. Käsidesiä on saatavilla lipunmyynnin yhteydessä. Aulatilassa on myös käsienpesumahdollisuus wc:n yhteydessä. Näytösten välillä siivousta on tehostettu.

Me ihmiset olemme erilaisia, joten näytöksetkin ovat

Ilmoitamme elokuvan kielet ja tekstitykset elokuvailmoitusten yhteydessä. Järjestämme tarvittaessa kuvailutulkattuja näytöksiä. Seniorikino-näytöksissä on käytössä huonokuuloisten tekstitys sekä normaalia hiljaisempi äänenvoimakkuus. Avustamme myös mielellämme, jotta mahdollisimman monella olisi mahdollisuus tulla elokuviin.

Ota meihin yhteyttä, jotta voimme huomioida näytöksissämme juuri sinun erityistarpeesi.

Yhteystiedot:

davvenasti@davvenasti.fi (elokuvatoiveet sekä muut yhteydenotot)

Lippujen varaus: Pedar Jalvi-kirjasto (aukioloaikoina) +358 40 181 0261

Turvallisia elokuvahetkiä!